Vil du bli med i en gjeng som ønsker å bety en forskjell?

 

Buddies søker en økonomiansvarlig. En engasjert person som ønsker å bruke litt av sin tid til å hjelpe andre som ikke har vært like privilegert som oss selv.

Kort om Buddies

Buddies ønsker å utgjøre en forskjell for dem som virkelig trenger det. Derfor gir vi utdanning til barn rammet av krig og konflikt i det østlige Kongo. Barn som ellers ikke ville hatt mulighet til skolegang. Per i dag gir vi 12 års skolegang til 325 barn og støtter dem med alt de trenger av materiell, skoleuniform og skoleavgifter. Vi ønsker å gi enda flere barn mulighet til skolegang og ved det forutsetninger for en bedre nåtid og fremtid.

Buddies er en ideell stiftelse som ble startet i 2010. Vi er en gjeng på 9 stykker som på frivillig basis driver stiftelsen på vår fritid. Slik sikrer vi at 100% av det vi mottar går uavkortet til prosjekt vi støtter. Vi vet vi kan være med å utgjøre en forskjell og vi har gjennom årenes løp fått bety en stor forandring for tusenvis av barn i det østlige Kongo.  

Siden Buddies ble etablert har vi bygget en rekke barneskoler, vært med å drive et sykehus og gitt skolegang til flere hundre barn. Nå fokuserer Buddies alt sitt arbeid på å gi skolegang til flest mulig barn rammet av krig og konflikt.

Buddies vokser og vi ønsker nå å styrke teamet ytterligere.

Vi har nå et ledig verv som økonomiansvarlig

Vervet er ulønnet og basert på frivillighet. Vi ser etter deg som vil bruke litt av din tid på et meningsfullt og engasjerende arbeid. Buddies er lokalisert i Bergen og Oslo og det er å foretrekke om du bor i en av disse to byene.

Arbeidsoppgaver

Vervet innebærer overordnet ansvar den økonomiske situasjonen til stiftelsen. Hovedoppgavene består av følgende:

  • Ansvar for løpende bokføring

  • Ansvar for alle inn- og utbetalinger

  • Hovedkontaktperson mot revisor

  • Ansvar for å ferdigstille årsregnskapet

  • Ansvar for å utarbeide løpende budsjett

  • Delta på arbeidsmøter, som avholdes ca. hver 6 uke

Ønskede kvalifikasjoner

Du må ha kjennskap/erfaring med regnskap og økonomi. Du kan gjerne være en student som ønsker praksis ved siden av studiet. Videre ønsker vi at du har et engasjement for bistandsarbeid og tror på viktigheten av å kunne engasjere seg i andre. Du har gode samarbeidsevner, samtidig som du kan arbeide selvstendig. Vervet kan tilpasses din hverdag og vil antagelig ta om lag syv til ti timer per måned.

Vi kan tilby en svært meningsfull rolle sammen med andre personer som også ønsker å bidra til en bedre verden. Du vil få oppfølging fra nåværende økonomiansvarlig.

Hvert år reiser det representanter fra stiftelsen ned til Kongo for å besøke prosjektet vårt. Det vil være muligheter for å være med på en slik reise.

Send søknad sammen med CV til styreleder Eirik Monsen på e-post: eirik@vierbuddies.no

Vil du vite mer om vervet, ta kontakt med nåværende økonomiansvarlig Conrad Myntevik på telefon 48 26 32 80.

June Vågenes